за нас

Конгреси и събития ООД

за нас

Конгреси и събития ООД

Мисия

Ние вярваме, че сме полезни на хората чрез прилагане на своя дългогодишен и разностранен опит в организирането на събития.

Визия

Нашият стремеж е да бъдем най-силно ориентираната към клиента компания в България, която предоставя оптимални и съвременни решения при подготовката и реализацията на конгресни и конферентни събития от всякакъв характер и мащаб.

Цели

Корпоративната ни цел е да поддържаме постоянно високо качество на своите услуги. Фокусираме се върху внедряването и предоставянето на подходящи технически и дигитални решения при организацията на присъствени, хибридни и виртуални събития.

Ценности

Всекидневно развиваме добрите си отношения със своите партньори и подизпълнители. Заедно създаваме общност, която споделя необходимостта от задаване и прилагане на високи стандарти при организацията на конгреси и конференции.

Развиваме подкрепяща и приятелска работна среда, която да мотивира нашия екип, защото вярваме, че най-силното ни предимство са хората, които работят в компанията.

екип

Посветени на Вашия успех

екип

Посветени на Вашия успех

Счита високите стандарти и вдъхновението за норма, като на първо място поставя емпатията и способността да бъдем полезни на хората

denitsa300x300

Деница Йонкова

Управител

Организира финансите и административните процеси, координира техническото обезпечаване на събитията, подхожда задълбочено и с мисъл за удовлетворението на клиента.

emo

Емил Панков

Управител

С неуморен оптимизъм и визия за бъдещето търси нови решения в стремеж към високо професионални, смислени и запомнящи се събития.

dpotskova

Диляна Поцкова

Мениджър бизнес развитие

Подхожда отговорно, професионално и прецизно към комуникацията с участници и партньори, допринася за високото ниво при цялостната реализация на събитията.

mbonova

Мира Бонова

Мениджър събития

Внедрява нови технологични решения в проектите, които реализираме, както и позитивна енергия, усърдие и лична ангажираност.

dradulova

Даниела Радулова

Мениджър събития

Развива професионално мрежата ни от настоящи и потенциални партньори с ентусиазъм, постоянство и внимание.

psokolova

Петя Соколова

Маркетинг мениджър
pankova

Цветана Панкова

Основател и вдъхновител

Търсите партньор за организирането на Вашето събитие?

Какво търсите днес?

This site is registered on wpml.org as a development site.