Ние сме една от водещите фармацевтични компании в Централна и Източна Европа и нашите активности включват всички области от фармацевтичната верига.

Егис е член на групата Сервие, международна компания управлявана от фондация с нестопанска цел със седалище във Франция. Освен в Унгария ние продаваме продуктите с марка Егис в 17 държави посредством търговските ни представителства.

Продуктовия ни обхват започва с производството на активни субстанции, през таблетни и инжекционни, до галенови (течни и полутвърди) форми, достъпни в 60 страни по света. Миналата финансова година нашето портфолио обхваща 617 продукта, които принадлежат към 161 продуктови линии и съдържат 146 активни субстанции.

Главният ни фокус лежи върху лечението на заболявания на сърдечно-съдовата и централната нервна система; освен това предлагаме модерно лечение в областта на онкологията и женското здраве.

Като компания твърдо отдадена на иновациите, отделяме около 50 милиона евро годишно за научно-развойна и изследователска дейност, чийто основен фокус е високото качество на подобрените брандирани генерични продукти.

Контакти

ул. „Ал. Жендов“ 6, ет. 6, гр. София

Брошури

Какво търсите днес?

This site is registered on wpml.org as a development site.