IX Национален конгрес по интервенционална кардиология

Дата

17 ‐ 20 октомври 2019

Локация

РИУ Правец Ризорт

0
участника
0
лектора
0
държави

Националният конгрес по интервенционална кардиология е събитие, което се провежда на всеки две години. Този форум събира именити Европейски експерти в областта на интервенционалната кардиология като лектори и оператори и около 350 участници: специалисти по инвазивна кардиология, както и кардиолози от клиничната практика от България и съседни държави.

Интензивната програма на конгреса включва четири дни на разгорещени пленарни сесии, предавания на живо, съвместна сесия с Дружеството на кардиолозите в България, Съсловно сдружение по кардиостимулация и електрофизиология, Българско дружество по кардиохирургия, интервеционални кардиолози педиатри.

Програмата на конгреса през 2019 г. се фокусира върху най-съвременните и спорни теми в интервенционалната кардиология, разглеждани от именити български и чуждестранни експерти в областта, предавания на живо на операции от катетаризационни лаборатории в България и чужбина, дискусии върху презентации на интересни случаи, сесии, посветени на усложнения, собствен опит, т.н.    

I would like to thank you for your wonderful work. My entire trip was smooth and very enjoyable all due to your exquisite planning. You were a wonderful host and compliments to your team for doing such a wonderful job.

Prof. Ravi Nair, Cleveland Clinic, USA

Беше един много добре организиран конгрес, от който научих много. И се радвам ако съм успяла да допринеса с нещо за високото ниво на конгреса.

Д-р Зорница Шоманова, University of Münster

Благодаря Ви за перфектната организация и пълната подкрепа към нас, като изложители, по време на IX­тия Национален конгрес по интервенционална кардиология!

Анастасия Кацарова, “Феромед 97” ЕООД

Вашите успешни събития

Търсите партньор за организирането на Вашето събитие?

Какво търсите днес?

This site is registered on wpml.org as a development site.