Merck Bulgaria

Ние сме MeRck

Наш устрем са живата наука и технологиите на бъдещето!

Науката е в сърцето на всичко, което правим. Тя е движещата сила за нашите открития и технологиите, които създаваме.

Всеки ден ние променяме живота на милиони хора към по-добро.

В областта на здравеопазването откриваме уникални терапии за лечение на едни от най-тежките и комплексни заболявания – рак и множествена склероза. Нашите експерти в сферата на природните науки създават нови възможности за учените и изследователите, чрез инструменти и решения, които помагат за по-бързо постигане на пробиви в науката. Нашето звено за материали за индустрията (Performance Materials) създава продукти и технологии, които променят начина, по който възприемаме и показваме информацията.

Вдъхновение за нашия труд е вярата ни, че науката и технологиите са сила, която твори добро. Убеждение, което мотивира нашата работа още от 1668 г и ще продължи да ни вдъхновява в търсенето на по-пълноценен живот, с повече радост и сигурност.

Ние сме неутолимо любопитни и отдадени на човешкия напредък!

MeRck В БЪЛАРИЯ

Merck има активно присъствие на българския пазар от 1992 г, когато започва регулярно предлагане на продуктите на Мерк чрез фирма-представител. От началото на ноември 2009-та, търговската дейност на Merck с портфолио в областта на здравеопазването и природните науки започва да се управлява изцяло от Мерк България ЕАД, новорегистрираното директно представителство на германската Merck KGaA в България.

 

 

Контакти

бул. Ситняково 48, Сердика Офиси, ет.6, София, България
+359 2 4461 110/111, merck@merck.bg
Мерк България ЕАД

Брошури

Какво търсите днес?

This site is registered on wpml.org as a development site.