Berlin-Chemie/A. Menarini

BERLIN-CHEMIE/А. MENARINI БЪЛГАРИЯ e представителство на BERLIN-CHEMIE, дъщерна компания на MENARINI Group, в България. От много години MENARINI Group заема водеща позиция на италианския фармацевтичен пазар. Компанията MENARINI, създадена през 1886 г. с централа във Флоренция, се е развивала в продължение на поколения, за да се превърне в световна фармацевтична компания.

MENARINI преследва две стратегически цели: изследвания и глобализация. Благодарение на тези две начинания новаторските продукти на компанията се използват успешно от пациенти в целия свят и печелят признанието им. MENARINI Group има глобална репутация на ефективен и надежден партньор. Това важи както за разработката на нови медикаменти, така и за обмена на научни постижения.

BERLIN-CHEMIE също споделя мислене, базирано на партньорски отношения. Ние последователно изпълняваме стратегията на групата като част от ръководните принципи на компанията.

Особено силна е връзката ни с главния ни офис в Берлин, който определя нашата дейност. Същевременно сме и космополитна компания. Нашите организации работят активно в над 30 европейски и азиатски държави. Имаме служители от над 70 нации. Това разнообразие допринася за силните ни позиции.

 Здравеопазването е нашето призвание!  

Контакти

бул. Цариградско шосе 90, Бизнес център Капитал Форт, етаж 19, , София 1784
0885155011
Теодора Русева

Брошури

Какво търсите днес?

This site is registered on wpml.org as a development site.