Ние сме една от водещите фармацевтични компании в Централна и Източна Европа и нашите активности включват всички области от фармацевтичната верига.

Егис е член на групата Сервие, международна компания управлявана от фондация с нестопанска цел със седалище във Франция. Освен в Унгария ние продаваме продуктите с марка Егис в 17 държави посредством търговските ни представителства.

Продуктовия ни обхват започва с производството на активни субстанции, през таблетни и инжекционни, до галенови (течни и полутвърди) форми, достъпни в 60 страни по света. Миналата финансова година нашето портфолио обхваща 617 продукта, които принадлежат към 161 продуктови линии и съдържат 146 активни субстанции.

Главният ни фокус лежи върху лечението на заболявания на сърдечно-съдовата и централната нервна система; освен това предлагаме модерно лечение в областта на онкологията и женското здраве.

Като компания твърдо отдадена на иновациите, отделяме около 50 милиона евро годишно за научно-развойна и изследователска дейност, чийто основен фокус е високото качество на подобрените брандирани генерични продукти.

Contacts

ул. „Ал. Жендов“ 6, ет. 6, гр. София

Leaflets

Какво търсите днес?

What do you need today?

This site is registered on wpml.org as a development site.